[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]
سخن مولف کتاب بیماری های سیستم قلبی عروقی 1
در عصر اطلاعات، نخستین و مهمترین دغدغه افراد سرگشتگی و بلاتکلیفی در حجم عظیمی از داده ها و اطلاعات است. یافتن راه و افتراق آن از بیراهه در میان این حجم زیاد اطلاعات گاهی بسیار سخت و دشوار می شود. در این کتاب با انتخاب کاربردی ترین مطالب به شکل قابل استفاده و طبقه بندی شده سعی شده شما را در این راه یاری کنیم. برای یادگیری بهتر توصیه می شود مطالب بطور تحلیلی مطالعه شود و تکرار مطالعه کلید اصلی انتقال و نگهداشت آن در حافظه درازمدت است.
بخشی از کتاب بیماری های سیستم قلبی عروقی 1
این کتاب ترجمه و تلخیص شده کتاب رفرنس هاریسون است. مطالب این کتاب بصورت روان و مفهومی و توسط اساتید برجسته ترجمه شده است. در انتهای هر فصل از کتاب سوالات به همراه پاسخ های تشریحی برای ارزیابی میزان درک مطلب قرار داده شده است. در ادامه بخشی از فصل 38 مبحث اپروچ به سوفل های قلبی را در اختیارتان قرار خواهیم داد.
سوفل های دیاستولیک:
Early Diastolic:
AR مزمن: سوفل early to mid دیاستولی که blowing ،high pitched ، دکرشندو که بعد از جزء آئورتیک A2 ) S2 ) شروع شده و به بهترین شکل در فضای دوم بین دنده ای راست سمع می شود. سمع با خم شدن بیمار به جلو و بازدم بهتر می گردد. (این مانور ریشه آئورت را به دیواره قدامی قفسه سینه) نزدیک می کند. در صورت درگیری اولیه دریچه مانند دریچه آئورت دو لتی، پرولاپس یا آندوکاردیت سوفل به left sternal border انتشار می یابد. در صورت درگیری ریشه آئورت سوفل به right sternal border گسترش می یابد. مواردی که باعث درگیری ریشه آئورت می شوند. اتساع و تغییر شکل آنولوس آئورت، اختلال در Cuaptation ليفلت، سندرم مارفان با تغییرات آنوریسمال، اکتازی آنولوآئورتیک، اسپوندیلیت آنکلیوزان و دایسکشن آئورت
AR شدید و مزمن می تواند سبب ایجاد سوفل mid to late دیاستولیک، lowe pitch با گرید ۱ یا ۲ در آپکس شود (Austin flint) که به علت توربولانس رفلکسی در mitral inflow که از ترکیب رگورژیتاسیون (آئورت) و جریان رو به جلوی میترال ایجاد می شود. این سوفل با سوفل مشابه MS تشخیص افتراقی دارد که با عدم وجود Opening snap و پاسخ سوفل به وازودیلاتورها مشخص می شود. کاهش افترلود با موادی مثل آمیل نیتریت باعث کاهش طول و شدت گرادیان فشاری دیاستولیک آئورت – LV می شود و این باعث کوتاه تر و نرم تر شدن سوفل Austin flint می گردد. ولی سوفل دیاستولیک MS با کاهش افترلود ثابت باقی مانده و یا بیشتر می شود (به علت افزایش رفلکس Cardiac out put و جریان خون میترال) اگرچه AS و AR می تواند با هم وجود داشته باشد، در بیماران با AR شدید و ایزوله به علت افزایش حجم و میزان جریان سیستولیک، یک سوفل میدسیتولیک گرید ۲ یا ۳ کرشندو دکرشندو در base قلب سمع می شود. در صورت همراه بودن AS با AR، معاینه پالس کاروتید غیرنرمال بوده و شدت سوفل میدسیستولیک گرید ۴ یا بیشتر می باشد.
در صورت نبود AR ، HF مزمن و شدید با نشانه های زیر همراهی دارند:
- Wide pulse pressure
- (Water – hammer carotid upstroke (Corrigan’s pulse
- Quincke ‘ s pulsation در بستر عروقی
سوفل دیاستولیک AR شدید و حاد کوتاه مدت بوده و low pitch تر از سوفل AR مزمن می باشند. در صورت تاکی کاردی تشخیص این دو مشکل می شود.
سوفل PR: سوفل early to mid دیاستولیک، د کرشندو (سوفل گراهام استیل) که بعد از جزء پولمونیک P2 ) S2 ) شروع می شود و به بهترین شکل در فضای بین دنده ای دوم سمت چپ شنیده می شود و left Sternal border گسترش می یابد. سوفل با دم تشدید می یابد. علایم افزایش فشار ریوی مانند ليفلت RV و S2 بلند، منفرد یا با جداشدگی باریک وجود دارد. این ویژگی باعث افتراق سوفل PR از AR در زمانی می شود که سوفل AR به left sternal border گسترش می یابد.
PR در غیاب علایم افزایش فشار ریوی میتواند در زمینه ی آندوکاردیت یا تغییرات مادرزادی دریچه رخ دهد. PR بعد از جراحی تترالوژی فالوت وجود دارد. در این حالت علایم افزایش فشار ریوی وجود ندارد. سوفل دیاستولیک نرم تر و low pitch تر از سوفل کلاسیک گراهام استیل می باشد و شدت PR به راحتی قابل تشخیص نباشد. TTE جهت ارزیابی بیماران با سوفل early to mid دیاستولیک اندیکاسیون دارد. اگر چه CT یا MR آنژیوگرافی جهت ارزیابی بیشتر توصیه می گردد.
برای اطلاع از تخفیفات ویژه کانال تلگرام موسسه رهپویان شریف را دنبال کنید.
[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.