[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]
سخن مولف کتاب بیهوشی در ارتوپدی سن بالا، بیماری های چشمی و گوش، حلق و سر و گردن
به نام خدا
کتابی که در پیش رو دارید ترجمه فصولی از کتاب میلر ۲۰2۰ می باشدکه به خصوص فضول ارتوپدی و سالمندی تغییرات زیادی داشته است. امید است این کتاب راهگشا باشد و بتواند زمینه مطالعات بیشتر را در علم بیهوشی فراهم نماید. کتاب حاضر قطعا خالی از اشکال نیست. ارسال کاستی های احتمالی به آدرس انتشارات موجب مزید امتنان و سپاسگزاری خواهد بود. با سپاس
بخشی از کتاب بیهوشی در ارتوپدی سن بالا، بیماری های چشمی و گوش، حلق و سر و گردن
باتوجه به حجم عظیم از داده ها و اطلاعات کتاب رفرنس میلر، یافتن راه و افتراق آن از بیراهه در میان این حجم زیاد اطلاعات گاهی بسیار سخت و دشوا ر است به همین دلیل موسسه رهپویان شریف اقدام به طراحی و تولید کتاب های کیمیا نموده است. کتاب بیهوشی در ارتوپدی خلاصه و تلخیص شده فصول 64، 65، 69 و 70 می باشد در انتهای هر فصل سوالات مربوط به همان فصل بهمراه پاسخ تشریحی وجود دارد. در ادامه بخشی از فصل 64 مبحث بیهوشی در جراحی ارتوپدی را در اختیارتان قرار خواهیم داد.
نکات کلیدی
بیماری دژنراتیو مفصلی بیشترین وضعیت مدیکال منجر به جراحی در ایالات متحده می باشد. با رشد فزاینده جمعیت و افزایش درصد افراد مسن نیاز به جراحی اتروپلاستی زانو و هیپ پروسیجرهای ستون فقرات تا سال ۲۰۳۰ پنج برابر خواهد شد.
بیشتر جراحی های ارتوپدی شامل آتروپلاستی های مفصلی و جراحی های اسپاین به عنوان جراحی های با ریسک متوسط طبقه بندی می شوند و بروز مرگ در اثر مشکلات قلبی یا انفارکتوس میوکارد در دوره ۳۰ روزه پس از جراحی ۱ تا ۵ درصد است. از آنجایی که بررسی های قلبی حوالی عمل اغلب مخصوصا در بیماران پرخطر و بیماران بدون حرکت، بی نتیجه است. سطح بالاتری از تروپونین باید در مورد مانیتورینگ و بررسی های قلبی از عمل مدنظر قرار گیرد.
ارزیابی جامع ژریاتریک قبل از عمل به طور چشمگیری در بیماران مسنی که بیماری های زمینه ای متعدد و شکستگی دارند، استفاده می شود. برنامه های بازتوانی برای کاهش سستی و frailty و بهبود پیامد جراحی در این بیماران کمک کننده است.
شکستگی پروگزیمال فمور متعاقب سقوط از ارتفاع در بیماران مسن شایع است و باعث موربیدیتی و مورتالیتی زیاد می شود. انجام جراحی زودرس کمتر از ۲۴ ساعت با درد و مدت زمان بستری کمتری همراه بوده است در صورتی که بیماران دارای بیماری زمینه ای قابل توجه و انجام جراحی تاخیری بعد از چهار روز مورتالیتی بیشتری دارند.
در مقایسه با لترال، پوزیشن beach chair برای جراحی های شانه اکسپوژر جراحی بهتر و به هم ریختگی آناتومی عضله کمتر و فشار کمتر روی شبکه بازویی را به همراه دارد. در پوزیشن نشسته فشار CPP در حدود ۱۵ درصد در طی بیهوشی عمومی کاهش می یابد و در بیماران با بیماری های عروق مغزی اگر فشار سیستمیک به خوبی تامین و پایش نشود، ممکن است سبب کاهش جریان خون مغزی شود. اگرچه در مورد پیامد نورولوژیک پس از عمل بر اثر پوزیشن نشسته همچنان اختلاف نظر وجود دارد.
یک عارضه شایع پس از آرتروپلاستی سندروم bone cement implantation است و باعث هیپوتشن، هیپوکسی و حتی ایست قلبی می شود. مونیتورینگ تهاجمی همودینامیک با کاتتر شریانی و کاتتر ورید مرکزی باید در نظر گرفته شود. درمان با اینوتروپ های قوی مانند اپی نفرین احتیاج است. لاواژ پالستايل کانال فمور و دریل کردن یک سوراخ در فمور قبل از گذاشتن پروتز می تواند اثرات همودینامیک این عارضه خطرناک را کاهش دهد.
جهت اطلاع از تخفیفات ویژه کانال تلگرام موسسه رهپویان شریف را دنبال کنید.
[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.