[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]
سخن مولف کتاب بیماری های غدد درون ریز و متابولیسم 4
ھمکار گرامی کتاب حاضر، خلاصه مبحث غدد از کتاب هاریسون ۲۰۱۸ می باشد. مجموعه حاضر به گونه ای تالیف و تدوین شده است که با کمک آن شما بتواند به راحتی به پرسش های مبحث داخلی (غدد) از آزمون های ارتقا و بورد باسخ دهید. در هنگام نگارش کتاب سعی بر این بوده که مطالب مهم از قلم نیفتد و کتاب با قلم روان نگاشته شود تا شما بتوانید با سرعت، مطالب مهم را مرور نمایید.
پرسش های مربوط به آزمون های گذشته بورد و ارتقاء به تفکیک در انتهای فضول گنجانده شده است. توجه داشته باشید که ممکن است پرسش های مذکور از رفرنس های قبلی هاریسون طرح شده باشد و از این رو پاسخ دقیق آنها را در این کتاب پیدا نکنید. این مساله را به نقص این کتاب نسبت ندهید. و اما در آخر، حرفی نمانده است، جز آرزوی موفقیت برای شما، پوزش برای خطاهای (احتمالی و اجتناب ناپذیر) کتاب و امید به این که ما را از نقایص موجود (باوجود حداکثر تلاش) آگاه نمایید.
بخشی از کتاب بیماری های غدد درون ریز و متابولیسم 4
کتاب بیماری های غدد درون ریز و متابولیسم 4 خلاصه مفهومی از کتاب رفرنس هاریسون است. مطلب این کتاب بصورت روان ترجمه و تلخیص شده تا داوطلبان بتوانند به صورت سریع مطالب را مرور کنند. در انتهای هر فصل از کتاب سوالات بهمراه پاسخ های تشریحی وجود دارد. از دیگر ویژگی های این کتاب وجود نکات کلیدی تست ها در انتهای کتاب می باشد. در ادامه بخشی از فصل 403 مبحث اختلالات غده پاراتیروئید و هومئوستاز کلسیم را در اختیارتان قرار خواهیم داد.
- اثرات PTH عبارتند از:
- در استخوان: افزایش برداشت Ca از استخوان
- در کلیه: افزایش بازجذب Ca از توبول دیستال، افزایش سنتز 1,25OH 2D در توبول پروگزیمال، افزایش دفع ادراری فسفات در توبول پروگزیمال
* Ca از طریق Vit D ، CaSR از طریق رسپتور هسته ای (VDR) و نیز FGF23 باعث مهار ترشح PTH می شوند.
* افزایش مداوم و طولانی مدت PTH باعث Resorption استخوان می شود اما افزایش متناوب (در حد 2-1 ساعت در هر روز) در مجموع منجر به افزایش Formation استخوان می گردد.
* PTHrp در انسان توسط تومورهای بزرگ بویژه انواع SCC و نیز RCC به مقدار زیاد تولید و منجر به هیپرکلسمی می شود.
* کلسی تونین باعث مهار جذب استخوان توسط استئوکلاست و تحریک کلیرانس کلیوی کلسیم می شود اما در انسان حتی تغییرات شدید در سطوح کلسی تونین (افزایش یا کاهش) متابولیسم کلسیم یا فسفر را تغییر نمی دهد. نقش اصلی آن استفاده به عنوان تومور مارکر MTC است و از اثرات درمانی آن در بیماری پاژه، استئوپروز و درمان هیپرکلسمی ناشی از بدخیمی استفاده شده است.
- هیپرکلسمی
* شایع ترین علت هیپرکلسمی در بالغین هیپرپاراتیروئیدی (بیش از %90 موارد و اغلب بدون علامت) می باشد و دومین علت شایع آن بدخیمی است.
برای اطلاع از تخفیفات ویژه صفحه اینستاگرام موسسه رهپویان شریف را دنبال کنید.
[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.