[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]
سخن مولف کتاب بیهوشی و سیستم تنفسی
بنام ذات حق
درسنامه حاضر گرچه نمیتواند به توانمندی کتاب مرجع وزین میلر، به جزئیات بپردازد و مطالب را به تفصیل بیان نماید، اما سعی شده تا مطالب اصلی با حفظ مفهوم به تلخیص ارایه شود و شما دستیار گرامی را در مرور سریع مطالب هر فصل یاری نماید. بدون شک آمادگی در هر آزمون مستلزم دقت و درک مطالب و مرور کافی است. در تالیف این درسنامه سعی شده است در حد امکان امانتداری در اصل مطالب رعایت شود، ولی مانند هر نوشته دیگر ممکن است اشکالات معدودی را در خود داشته باشد، پیشاپیش عفو میطلبیم و موفقیت شما دوستان عزیز را از خداوند خواستاریم. با تشکر
بخشی از کتاب بیهوشی و سیستم تنفسی
کتاب بیهوشی و سیستم تنفسی علاوه بر خلاصه مفهومی رفرنس میلر دارای سوالات در انتهای هر فصل می باشد. پس از مطالعه خلاصه ترجمه شده هر فصل از کتاب می توانید به سوالات پاسخ دهید و از نقاط ضعف و قوت خود مطلع شوید. در کتاب بیهوشی و سیستم تنفسی پاسخ سوالات بصورت تشریحی قرار دارد که داوطلبان میتوانند پس از پاسخ به سوالات مختلف اشکالات خود را رفع کنند. برای اطلاع از دیگر محصولات آمادگی آزمون به قسمت محصولات مراجعه کنید. در ادامه بخشی از فصل 13 مبحث عملکرد ریوی بعد از جراحی قلب را در اختیارتان قرار خواهیم داد.
- عملکرد ریوی بعد از جراحی قلب
جراحی قلب بیشترین میزان آتلکتازی در دوره بعد از عمل را ایجاد می کند شاید به این دلیل است که هر دو ریه اغلب کلاپس شده است. برطرف شدن خود به خود آتلکتازی تدریجی است و باعث یک شانت تا ۳۰٪ در روز ۱ یا ۲ می شود؛ به هر حال ركروتمان در انتها قابل انجام است. در بعضی موارد ۳۰cmH2O برای ۲0 ثانیه کافی است که با قفسه سینه باز تسهیل می شود. یک مانور رکروتمان (با PEEP صفر) منجر به افزایش زیاد و مداوم در Pao2 و EELV می شود. با PEEP به تنهایی، EELV افزایش یافت ولی Pao2 تغییری نداشت. جدا کردن این اثر PEEP به تنهایی که EELV را بیشتر از اکسیژناسیون افزایش می دهد مطرح کننده باز شدن بیشتر نواحی از ریه می باشد که هم اکنون باز هستند تا این که نشانه باز نکردن نواحی آتلکتاتیک ریه باشد.
مقایسه CPAP متناوب در برابر NIPPV مداوم یافته های خیره کننده ای را گزارش کرده است. مؤلفین دریافتند که هیچ مزیت بالینی در NIPPV نمی باشد. مانور رکروتمان در سطح نسبتا بالای فشار راه هوایی (۴۶cmH2O) به نظر نمی رسد روی مقاومت عروق ریوی یا افترلود RV تاثیرگذار باشد که موضوع با اهمیت بدنبال جراحی قلب می باشد.
در نهایت، بسیاری از جراحان قلب، از روش Off pump استفاده می کنند و اثرات ریوی بعد از عمل کاهش می یابد و شانت داخل ریوی کمتر بعد از عمل و طول کمتر اقامت در بیمارستان دارند. تهویه محافظت کننده ریه: بر ۳ پایه ایجاد شده است: ۱- حجم جاری پایین ۲- مانور رکروتمان و 3 پیپ. حجم جاری ۶ تا ۸ سی سی / kg عموما توصیه می شود.
- فیزیوتراپی بعد از عمل
فیزیوتراپی که بعد از جراحی بیشتر مورد شک است (از جمله جراحی قلب) با رکروتمان موثر ریه (که با CT توراکس مشاهده می شود)، هنگامی که با اپروچ های آگاهانه مثل flow bottle به دنبال ورزش باشد، همراه است. مانور دم بزرگ و به صورت زودرس به دنبال عمل جراحی، نکته کلیدی در پیشگیری از عوارض ریوی بعد از عمل می باشد. نیاز به وسایل برای دم با قدرت اختصاصی جهت دم عمیق نامشخص می باشد.
- هیپراکسی حین عمل
قبلا اینطور مطرح شده ود که تهوع با اکسیژن بالا، ۸۰٪ بعد از بیهوشی برای ۲ ساعت ترمیم زخم را بهبود می بخشد؛ اما الان این نظریه مورد نقد قرار گرفته است. در حال حاضر گایدلاین ها از گاز هیپراکسی حمایت نمی کنند.
جهت اطلاع از تخفیفات ویژه صفحه اینستاگرام موسسه رهپویان شریف را دنبال کنید.
[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.