[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]
سخن مولف کتاب بیماری های اطفال، زنان، خون و روانپزشکی
درسنامه حاضر مشتمل بر ترجمه و تلخیصی از چهار فصل از فصول کتاب وزینSTOELTING’S ANESTHESIA AND CO-EXISTING DISEASE, SEVENTH EDITION میباشد. در این درسنامه سعی شده با امانت داری لازم، فصول مختلف به تلخیص ارایه گردد و در حد امکان سوالات اخیر ارتقا و بورد ضمیمه گردد. ذکر این مطلب لازم است که هیچ ترجمه و تلخیصی نمیتواند جانشین کتاب رفرنس گردد وپیشاپیش از اشتباهات ناخواسته در تدوین، چاپ و یا نگارش این کتاب پوزش میطلبم. لازم میدانم از همکار توانا و فرهیخته (جناب دکتر حامد عبداللهی) که یاریگر و راهنمای اینجانب در این مهم بودهاند تشکر بنمایم.
بخشی از کتاب بیماری های اطفال، زنان، خون و روانپزشکی
کتابهای کیمیا مجموعه ای کامل است از شرح درس و خلاصه مفهومی تالیف شده از آخرین رفرنس اعلام شده، به همراه پاسخ تشریحی سوالات ارتقا و بورد تخصصی که می تواند ابزار مناسبی برای تضمین موفقیت شما در آزمون ارتقا و بورد باشد. در ادامه قسمتی از فصل 30 مبحث بیهوشی اطفال را در اختیارتان قرار می دهیم.
ملاحظات ویژه در بیماران اطفال:
Anesthesia-Induced Developmental Neurotoxicity
در خصوص اثرات بیهوشی معلوم نیست که آپوپتوز نورونی منجر به از دست رفتن سلولهای مغزی بشود. از مطالعات بر می آید که تماس با آنستتیک ها در سن زیر ۴-۳ سالگی ممکن است با اختلالات رفتاری و مشکلات یادگیری همراه باشد. اما یکبار تماس کوتاه تبعات کمی دارد. بهتر است جراحی های غیر اورژانس تا سن ۴-۳ سالگی به تعویق بیفتد.
- اضطراب
همه بیماران قبل از بیهوشی و جراحی، اضطراب را تجربه می کنند. در کودکانی که برای انجام یک پروسیجر تشخیصی و نه جراحی تحت بیهوشی قرار می گیرند این اضطراب بسیار شایع است. فاکتورهایی باعث درجات بیشتری از اضطراب حوالی بیهوشی در کودکان است. در سن ۱۰-۸ ماهگی اضطراب جدا شدن از والدین آغاز می شود.
- آناتومی و فیزیولوژی
دمای بدن این گروه سنی به دلایل زیر به سرعت افت می کند:
۱) افزایش نسبت سطح به وزن و حجم بدن
۲) چربی زیر پوست نازک تر
۳) کاهش توانایی تولید حرارت
لرز نقشی در تولید حرارت در نوزادان ندارند یا اندک است و مکانیسم اولیه تولید حرارت با ترموژنز غیر الرز به وسیله چربی قهوه ای می باشد. اگر در نوزادان و شیرخواران، هیپوترمی اتفاق بیفتد، نرموترم کردن مجدد آنها بسیار مشکل است. به همین دلیل پیشگیری از هیپوترمی ضروری است.
عوارض هیپوترمی حین عمل عبارتند از:
۱) عفونت محل زخم جراحی
۲) بالانس منفی نیتروژن
۳) تاخیر در بهبود زخم
۴) تاخیر در ریکاوری از بیهوشی بعد از عمل
۵) اختلال انعقادی
۶) بستری طولانی در بیمارستان
نوزادان و شیرخواران مستعد به هیپوترمی حوالی عمل می باشند.
جهت اطلاع از تخفیفات ویژه به کانال تلگرام موسسه رهپویان شریف را دنبال کنید.
[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.